Regal de film german, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul „Câini de vânătoare” va rula mâine
Filmul „Câini de vânătoare” va rula mâine

Cinefilii clujeni au ocazia, în acest sfârşit de săptămână să vizioneze o serie de filme în cadrul Zilelor Filmului German. Proiecţiile vor avea loc la Cinema Victoria.

Astfel, vineri, de la ora 18.30 este programată vizionarea filmului „Pianomania”, un documentar „despre iubire, perfecţiune şi un pic de nebunie”, după cum sună recomandarea organizatorilor.

De la ora 20.30,  poate fi urmărită drama „Toţi ceilalţi”. Proiecţiile continuă şi sâmbătă.  Printre filmele difuzate, de la ora 16.00 va rula documentarul „După muzică”, un film despre un mare dirijor, a cărui viaţă este povestită de fiul lui, care încearcă să înţeleagă muzica pentru a-şi înţelege tatăl. Tot sâmbătă, de la 20.30 va rula filmul „Câini de vânătoare”.

Noul val de regizori germani

Duminică, în ultima zi a evenimentului, clujenii pot urmări cinci producţii cinematografice, începând cu ora 11.00, până la 20.30, când e programată ultima proiecţie. Evenimentul a debutat ieri şi totalizează 16 proiecţii.

Scopul acestuia îl reprezintă promovarea filmelor germane şi familiarizarea publicului clujean cu noul val de regizori germani. Preţul unui bilet este de 9 lei, cu reducere la 6 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite