Regal de concerte la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artişti din toată ţara vor încinge atmosfera, în acest sfârşit de săptămână, în cluburile clujene. Cei care nu şi-au făcut încă planuri pentru weekend au de unde alege. Organizatorii petrecerilor din cluburi anunţă, pentru acest sfârşit de săptămână, concerte pentru toate gusturile, cu nume ca Alexandra Ungureanu şi Keo, Antonia, Paradigma sau Rosario Internullo.

Startul distracţiei se va da, în acest weekend, la Club Obsession. Astăzi, cu  începere de la ora 22.00, vor cânta în Obsession băieţii de la „Şuie Paparude". Tot în această seară, începând cu ora 21.00, trupa clujeană Kumm va susţine un concert în Flying Circus Pub.

Proiect inedit, muzică 100% live

Alexandra Ungureanu, Keo şi Skizzo Skillz - trei artişti de excepţie, trei stiluri muzicale total diferite, un singur show de zile mari. Cei trei vor fi acompaniaţi, pe tot parcursul concertului, de o trupă live. Proiectul muzical presupune un mix exploziv, în care sunt combinate elemente de hip-hop, pop rock şi dance. Repertoriul cuprinde piese deja celebre, cum ar fi „Azi vii, mâine pleci", „Dacă aş putea să zbor" - Keo, „Aprinde dragostea", „Hello" - Alexandra Ungureanu sau „Umblu teleleu" şi „Pierde vară" - Skizzo Skillz. Evenimentul va avea loc sâmbătă seara, cu începere de la ora 23.00, la Bamboo Club. Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Program variat în cluburile din Cluj

Sâmbătă seara, poposeşte în Obsession Antonia, care se află într-un turneu care cuprinde opt oraşe din România. Revenită de curând pe scena muzicală, tânăra interpretă a ajuns cunoscută graţie piesei „Morena". Concertul începe la ora 22.00.

Trupa „Nimrod's Weapon" va cânta, sâmbătă, la ora 22.00, în Flying Circus Pub, în deschidere la „Paradigma", una dintre cele mai controversate trupe din România, în ceea ce priveşte riff-urile de chitară, sound şi apariţia scenică. Mesajul pe care cei patru băieţi îl transmit prin muzica lor se bazează pe experienţele lor personale. Intrarea la maratonul muzical de sâmbătă, în Club Obsession, costă doar 10 lei.

Şi Club Midi le-a pregătit amatorilor de petreceri o seară incendiară. Sâmbătă, vor încinge atmosfera, începând cu ora 23.00, Rosario Internullo, Kool şi Kid Chriss.

Weekend-ul se încheie în ritmuri mai lente. Duminică, în My Way, vor urca pe scenă Aminda şi Roje, într-un concert inedit: vor interpreta doar la voce şi pian. Intrarea la petrecerea care începe la ora 22.00 este liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite