Record de vizitatori la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Record de vizitatori la Polus Center
Record de vizitatori la Polus Center

Polus Center Cluj a sărbătorit, la sfârşitul săptămânii, patru ani de la deschiderea centrului comercial. Zeci de mii de clujeni au participat la evenimentele, ieri, la concertele Cargo, Iris şi Holograf.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, vizitatorii au avut parte de un prgram special. Centrul comercial din Floreşti a fost deschis până la ora 1.00, iar retailerii au afişat reduceri cuprinse între 10 şi 20%, în cadrul evenimentului „Noaptea albă a Cumpărăturilor" . Mai mult, concertele Cargo, Iris şi Holograf au mobilizat zeci de mii de spectatori. „Au fost peste 74.000 de vizitatori, e o cifră record. În 2009, în cadrul unei ediţii „Noaptea albă Cumpărăturilor", au fost în jur de 73.000 de vizitatori, dar la cifra aceasta nu s-a ajuns niciodată", spune Doriana Comaniciu, director de marketing al centrului comercial. Polus Center Cluj este cel mai mare complex multifunţional pe un singur nivel din România şi cel mai mare centru comercial din Transilvania. Centrul comercial a fost inaugurat în 12 octombrie 2007 şi are o suprafaţă închiriabilă de aproape 63.000 de metri pătraţi. Anul acesta, aproape opt milioane de vizitatori au trecut pragul Polus Center.

Cupa Polus, la sfârşitul săptămânii

La sfârşitul săptămânii, la Polus Center, se desfăşoară prima ediţie a campionatului de fotbal „Cupa Polus". Clujenii pasionaţi de fotbal sunt aşteptaţi să-şi formeze echipe şi să se înscrie în competiţia ce începe sâmbătă, 22 octombrie, pe terenul de fotbal Hattrick din parcarea centrului comercial. Duminică seara, după finala competiţiei, cei mai buni fotbalişti amatori vor fi premiaţi cu 600 de lei şi o minge de fotbal, în timp ce câştigătorii locului 2 vor primi şapte echipamente sportive, iar locul trei este recompensat cu o minge de fotbal.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite