Record absolut: Clubul MIDI, pe locul 28 la nivel mondial şi numărul 1 în România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bijuteria” din Transilvania a fost remarcată şi în acest an de celebra publicaţie DJ Mag. În topul mondial al cluburilor pe 2009, clubul Midi ocupă poziţia 28, în urma celor mai recunoscute cluburi din lume. În România, clubul de muzică electronică se poziţionează în faţa tuturor.

Vezi aici topul

„Cel mai bine clasat club autohton a reuşit, în 2009, un salt de 23 de poziţii, actualmente clasându-se pe poziţia numărul 28, în imediata vecinătate a unor cluburi ca Robert Johnson, Mint Club sau Cocoon. Ca şi puncte forte pentru bijuteria clujeană, remarcate şi de către prestigioasa publicaţie, sunt aerul super-fresh şi petrecerile intense care au ca şi oră de închidere momente îndepartăte din dimineaţă”, srie nights.ro.

Feedback-ul din partea DJ-ilor recunoscuţi pe plan mondial, care au călcat în Midi, este şi el valoros pentru clujeni. Audiofly l-au descris ca fiind „un club necesar în Europa”, iar Steve Lawler consideră că Midi este „clubul perfect”.

Anul trecut, clubul clujean, deschis de Raluca Nicola şi DJ-ii Kid Chriss şi Mihigh în urmă cu trei ani, s-a clasat pe poziţia a treia la nivel naţional şi pe locul 57 la nivel mondial.

Studio Martin este al doilea club din România conform poziţiei ocupate în cadrul acestui clasament, în urcare 5 locuri faţă de anul trecut, mai menţionează nights.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite