Cluj: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Recomandări de weekend
Cluj: Recomandări de weekend

Nici în acest weekend Clujul nu va duce lipsă de evenimente, începând de la strângeri de fonduri, până la concerte de muzică clasică sau sesiunbi de pictură pe corp

Bodypainting african. Clujenii care doresc să îşi picteze corpul o pot face în această seară, de la ora 20.00, participând la African Party, la Galeriile Fortuna din Piaţa Muzeului. Reprezentanţii localului, în parteneriat cu 24Fun, organizează, astfel, ultimul eveniment de Bodypainting din această vară. Cu această ocazie se va deschide şi expoziţia de artă contemporană africană, pe tematica regalităţii, intitulată „Regele şi Regina”, semnată de trei pictori din Coasta de Fildeş, N’Gandi, K. Sewa şi Igor.

Festival caritabil pentru Urgenţe. A doua ediţie a evenimentului caritabil Twestival, pentru întrajutorarea Asociaţiei „Victor Octavian Şorlea”, se desfăşoară astăzi, la restaurantul Havana, de la ora 19.00. Bloggeri, jurnalişti şi persoane familiarizate cu mediul online se vor aduna în locul amintit, pentru a încerca să strângă fonduri ce vor ajuta asociaţia să doneze banii Unităţii de Primire a Urgenţelor din Cluj. Cu această ocazie, vor concerta Aminda şi Hazard, şi se va desfăşura un joc de bingo.

Party în club Midi. Protagonistul serii de sâmbătă va fi italianul Manuel de Lorenzi, alături de DJ-ii Buck şi Luciano Buscemi, care vor mixa în clubul clujean de muzică electronică. Party-ul va începe după ora 22.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 15 lei până la miezul nopţii şi 25 de lei după.

Direcţia 5 concertează la Cluj. Formaţia de muzică pop va fi prezentă, în această duminică, la Cluj-Napoca, unde va susţine un concert de muzică live. Petrecerea va avea loc în Fashion Club, unde vor fi sărbătorite ultimele zile de vară, într-un spaţiu semi-deschis.

Expoziţie pe ritmuri de jazz. Expoziţia de fotografie a artistei Renee Regard poate fi vizionată la librăria Cărtureşti din Iulius Mall, fiind acompaniată de muzica solistei de jazz Teodora Enache. Expoziţia va putea fi urmărită până în data de 30 septembrie.

Concert de vioară la Filarmonică. Violonistul Remus Azoiţei, laureatul Concursului Internaţional „George Enescu” în anul 1999, va susţine, duminică, un recital cameral. Evenimentul va avea loc în Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, începând de la ora 19.00. Violonistul va fi acompaniat de Eduard Stan, la pian.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite