Cluj: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Recomandări de weekend
Cluj: Recomandări de weekend

Clujenii pot alege în acest weekend între un recital extraordinar de chitară, un turneu de handbal sau o lecţie de limba ţigănească.

Recital extraordinar de chitară

Melomanii clujeni pot urmări mâine, de la ora 19.00, ultimul recital din cadrul Festivalului Internaţional de Chitară „Transilvania“. Artiştii care vor anima Biserica Reformată de pe strada Kogălniceanu vor fi chitariştii argentinieni membrii componenţi ai duo-ului Bandini. De asemenea, mâine, de la ora 16.00, clujenii pot participa la Gala laureaţilor festivalului, la Casa Municipală de Cultură. Intrarea în cadrul concertelor este liberă.

Handbal la Sala Sporturilor

Ultimele trei meciuri de handbal din Cupa Fundaţia Transilvania, turneu desfăşurat sub egida «„U” 90 de ani de istorie», au loc mâine. Începând de la ora 9.00, va fi un joc de juniori, urmat de jocurile  Debrecen KSK - Politehnica Timisoara şi „U” Transilvania - CSM Satu Mare.

Lumea copiilor

Iulius Mall îşi aştepteaptă cei mai mici dintre clienţii săi sâmbătă, 22 august. Copiii sunt aşteptaţi începând cu ora 17.00, la Kidsland. Ca şi în fiecare săptămână, părinţii pot să-şi aducă copii la distracţii cu multă inventivitate, culori şi artă. T.C.

Învaţă limba ţigănească!

Clujenii curioşi să înveţe limba !ţigănească au această ocazie mâine, de la ora 17.00, în Club Insomnia. Gabor Lajos „Loli”, care a jucat în rolul principal din Bahrtalo, va preda limba ţigănească a gaborilor. Ultima lecţie va fi predată sâmbăta viitoare. T.C.

 Expoziţii la Muzeul de Artă

În acest sfârşit de săptămână, puteţi vizita mai multe expoziţii la Muzeul de Artă. Dintre acestea, expoziţia de caricatură „Polonia versus Crihană” poate fi văzută în sălile de expoziţii temporare sau expoziţia lui Horea Cucerzan, în Sălile Temporare. T.C.


image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne

prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite