Real a motivat amenda aplicată de inspectorii OPC pentru carnea expirată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Real susţin că nu au fost înregistrate probleme la produsele din carne şi că amenda a fost primită pentru cartofii natur găsiţi la raionul gastronomie.

Mircea Radu, comisarul şef Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj a explicat la începutul săptămânii faptul că hipermarketurile Real, Billa şi Cora au fost amendate cu câte 30.000 de lei. „La Cora au fost descoperite caserole goale de carne, cu etichete, dar produsul lipsea cu desăvârşire, iar la Billa existau documente de retragere a mărfii expirate, dar marfa lipsea", spune Mircea Radu. La Real şi Billa, marfa a fost reetichetată şi termenul de valabilitate i s-a prelungit artificial, susţin inpectorii. Totuşi, angajaţii Real au o altă variant. Adriana Pita, Division Manager PR real,- Hypermarket Romania, spune că amenda a fost aplicată pentru preparatele gătite. „În urma controlului la care faceţi referire magazinul a fost amendat cu suma de 1.500 lei pentru produsul cartofi natur găsit la raionul gastronomie care, deşi procesat de cateva ore, nu avea o etichetă corespunzătoare care să conţină ora de fabricaţie.

CITEŞTE ŞI

CARNE EXPIRATĂ ÎN CINCI SUPERMARKETURI DIN CLUJ

REPREZENTANŢII BILLA EXPLICĂ AMENDA PRIMITĂ DE LA PROTECŢIA CONSUMATORULUI

Pentru real,-  Hypermarket siguranţa alimentară a produselor oferite clienţilor este prioritară. În acest sens compania a obţinut certificarea pe domeniul siguranţei alimentare conform standardului ISO 22.000, certificare care asigură respectarea tuturor regulilor de siguranţă alimentară", susţine Pita.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite