Reacţia E.ON la apelul Primăriei: înţelege nemulţumirile autorităţilor locale din Cluj Napoca, dar siguranţa cetăţenilor este prioritară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii E.ON au precizat, într-un comunicat de presa, că vor reabilita şi vor extinde în acest an la Cluj Napoca peste 60 kilometri de reţea de distribuţie a gazelor naturale, după ce anul trecut  a finalizat proiecte de modernizare şi extindere pe o lungime de circa 50 km.

„În calitate de operator a sistemului de distribuţie a gazelor naturale, prioritatea numărul unu pentru companie este siguranţa funcţionării reţelei şi implicit a alimentării cu gaze naturale a consumatorilor. Convingerea fermă a companiei este că niciun alt aspect, oricât de important ar fi, nu trebuie să pună în pericol siguranţa consumatorilor“, precizează reprezentanţii E.ON.

Aceştia au precizat că investiţiile în reabilitarea reţelei de gaze, monitorizarea sistemului şi intervenţiile pentru remedierea oricărei probleme identificate în funcţionarea reţelei sunt absolut necesare şi servesc acest scop.

Şi în judeţul Cluj E.ON va demara, în acest an, lucrări de reabilitare şi extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de peste 100 km, din care peste 60 de km doar în municipiul Cluj Napoca.

Anul trecut, în Cluj Napoca au fost realizate proiecte pentru reabilitarea şi extinderea reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de circa 50 de km.

„Compania E.ON Gaz Distribuţie înţelege nemulţumirile autorităţilor locale şi regretă disconfortul pe care îl pot crea lucrările de modernizare precum şi operaţiunile specifice de securizare a reţelei de gaze“, mai precizează conducerea E.ON.

„Dar, trebuie ca autorităţile să înţeleagă, la rândul lor, că dincolo disconfortul creat, aceste lucrări sunt imperios necesare, pentru că în definitiv este vorba de a ne asigura că nu este pusă în pericol siguranţa cetăţenilor, aceştia fiind beneficiarii finali ai investiţiilor noastre şi ai măsurilor de siguranţă care se aplică în domeniul distribuţiei gazelor naturale“, au mai punctat reprezentanţii E.ON.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite