Reabilitarea zonei Detunata din Gheorgheni se apropie de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reamenajare a zonei Detunata au costat 2.000.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, au fost deja reabilitate douăsprezece alei de acces între blocuri, patru alei de acces în garaje şi au fost create 107 noi locuri de parcare.

În prezent, se mai lucrează la Aleea Meseş, urmând ca în luna iulie să înceapă lucrările pe Aleea Detunata. Între 15 iulie - 15 august se va continua cu reabilitarea Aleii Al. Vaida Voevod.

Tot în zona Detunata, pe străzile Unirii, Detunata, Băişoara şi Liviu Rebreanu, se execută la ora actuală lucrări de extindere şi reabilitare a sistemului de iluminat public. În total se vor monta 252 de aparate de iluminat cu consum economic, care vor reduce consumul de energie cu 30-40%, a precizat primarul municipiului, Sorin Apostu.

Parcul Detunata, cu o suprafaţă de peste 9 hectare, a fost modernizat în perioada septembrie-noiembrie 2010 şi are, începând din acest an, şi o pistă pentru biciclete de 760 de metri.  Lucrările de reamenajare şi modernizare a parcului s-au ridicat la 240.000 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite