Răzvan Pădureţu, pe lista lui Florian Walter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După achiziţionarea lui Adrian Piţ, Universitatea Cluj este aproape de un nou transfer, mijlocaşul Unirii Urziceni, Răzvan Pădureţu fiind cu un picior în curtea „Şepcilor Roşii“

Ziua şi transferul la „U“. După ce a reuşit o achiziţie extrem de importantă prin aducerea lui Alex Păcurar, patronul Universităţii l-a convins şi pe Adrian Piţ, fotbalist aflat în proprietatea celor de la AS Roma, dar care a fost mereu împrumutat la formaţii din eşaloanele inferioare, să vină la Cluj. Acesta ar putea semna un contract cu „Şepcile Roşii“ chiar pe parcursul zilei de mâine. Astăzi, Walter a declarat pentru agenţia Mediafax că şi Răzvan Pădureţu este una dintre ţintele sale:

„Cu Piţ negocierile sunt avansate, să zicem că sunt şanse în proporţie de 90 la sută să vină la Universitatea. Pădureţu e şi el în vederile noastre, totul e posibil până pe 10 septembrie când se încheie perioada de transferuri. Nu se pune problema să schimbăm obiectivul, rămâne aşa cum l-am stabilit la început, respectiv locurile 9-12“, a declarat Walter pentru sursa citată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite