Răzvan Lucescu: "Vina este numai a mea. Universitatea Cluj a meritat din plin victoria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Rapid București, Răzvan Lucescu a lăudat prestația Universității Cluj în meciul câștigat cu 2-0 și spune că principala vină este a sa

"A fost un meci câștigat pe merit de clujenil, cu toate acestea am avut situații bune la început, le-am irosit din cauza unei prea mari siguranțe, nu am avut atitudinea necesară să câștigăm. Claudiu Niculescu a reușit o execuție de excepție, iar apoi Universitatea a gestionat foarte bine jocul. Apoi am ratat cu seninătate unele ocazii, am lăsat spații pentru contraatacuri ale Clujului care puteau deveni periculoase. A avut față de noi acel plus de determinare care atrage după sine un joc bun.

N-a fost euforie prea mare nici după meciul cu Vaslui, de fiecare dată insist în vestiar ca jucătorii să nu asculte tot felul de lucruri în stânga și dreapta. Pe parcursul unui campionat pot apărea și astfel de rezultate, să nu uităm că suntem o echipă nouă. AStăzi ne-am surprins noi pe noi pentru că nu avut agresivitatea necesară. Este o lecție pe care o primim și cred că ne face bine. E devreme să vorbim de candicate la titlu. Eu vreau să câștigăm campionatul, cupa și vreau un parcurs cât mai lung în Europa League.

Mi se pare normal să gândesc așa. Dacă unii jucători nu au avut până acum astfel de obiective, este treaba lor să se acomodeze și dacă nu vor face față, înseamnă că nu sunt de Rapid. La Universitatea e o emulație ce se întâmplă și obiectivele lor sunt mărețe. Cel mai mult m-a deranjat lipsa de agresivitate de la începutul jocului, care ne-a făcut să ratăm ocazii mari. O echipă matură nu trebuie să se lase dominată mental de un adversar. Este vina mea că s-a pierdut, eu nu am fost inspirat și nu am reușit să transmit o altă stare de spirit jucătorilor", a declarat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite