Pivotul Irina Ivan a semnat cu „U“ Jolidon. Chintoan încă nu s-a înţeles pentru prelungirea contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul Irina Ivan, ultima oară la HCM Roman, a semnat cu vicecampioana României, „U“ Jolidon Cluj, conform unor surse. Gruparea clujeană avea nevoie de un nou pivot, în condiţiile în care Daniela Brânzan s-a transferat la Rulmentul Braşov

„U“ Jolidon Cluj a început deja campania de transferuri pentru sezonul următor. Prima achiţitie este pivotul Irina Ivan, care ultima dată a evoluat la HCM Roman. Originară din Suceava, hanbalista a făcut parte din lotul naţionalei României Under 17 pentru calificarea la Campionatul European. Meciurile din grupa de calificare s-au disputat la Iaşi şi au participat naţionalele Armeniei, Israelului, Olandei şi României.

În altă ordine de idei, pivotul Florina Bârsan Chintoan, încă nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu gruparea clujeană, dar există şanse mari ca în cele din urmă părţile să se înţeleagă. Salariul lunar al handbalistei ar urma să fie de 3200 de euro lunar. Handbalista a fost la negocieri cu Gabriel Cârlig şi Olga Stanciu de la Jolidon, dar contractul încă nu a fost semnat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite