Raiul maşinilor tunate, la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de maşini tunate vor face show în acest weekend, în parcarea Polus Center, la cel mai mare eveniment de profil din Ardeal.

Demonstraţii de drift cu cei mai buni piloţi din România, zeci de animatoare, sute de decibeli, dar şi maşini tunate în valoare de peste 50.000 de euro sunt doar câteva dintre atracţiile Polus Tuning Days. Evenimentul, considerat cel mai important în Transilvania, va debuta mâine, de la ora 10.00, la Polus Center şi se va desfăşura până duminică, la ora 20.00. Aici îşi vor aduce maşinile tunate cu zeci de mii de euro peste 200 de participanţi din România, Ungaria sau Germania.

Tuning de 50.000 de euro

Vedeta evenimentului va fi de departe un BMW X6 modificat radical, adus la Cluj de cea mai importantă firmă de tuning din Europa. „Ca de fiecare dată, se pune accent maxim pe tot ceea ce este frumos şi spectaculos în lumea tuningului. AC Schnitzer, care expune un BMW X6 modificat, este cea mai mare firmă de tuning din Europa. Doar modificările maşinii pe care o vor aduce la Cluj au costat peste 50.000 de euro”, a explicat Mircea Căpuşan, organizatorul evenimentului. Pe lângă fete frumoase şi muzică bună, clujenii vor putea vedea cele mai tari masini din lumea sunetului auto, care se vor întrece în cea de-a  doua ediţie a Campionatului National de Car Audio.

Vor fi premiate maşinile cu cel mai clar sunet, dar şi cele care vor depăşi bariera de 155 de decibel. În cadrul evenimentului vor mai avea loc demonstraţii cu maşini radiocomandate, demonstraţii de drift, dar şi demonstraţii de condus preventive, oferite de Napoca Rally Academy. Preţul unui bilet de intrare pentru o zi este de 15 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite