Raed Arafat: „Sper ca oamenii să nu se lase manipulaţi! Nu am nicio pagină pe Facebook!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Raed Arafat s-a arătat îngrijorat de amploarea pe care o iau acţiunile oamenilor din întreaga ţară, prin care îşi arată susţinerea faţă de SMURD.

Medicul a declarat, vineri, pentru „Adevărul", că este important ca lumea să aibă grijă, pentru ca acţiunile de susţinere să nu degenereze. „Mitingurile trebuie să fie aprobate, dacă iese multă lume în stradă, iar mitingul nu este aprobat, vorbim despre ceva ilegal. Sper ca oamenii să nu se lase manipulaţi", a spus Arafat.

Raed Arafat a venit la Cluj: „Prin proteste, populaţia şi-a spus cuvântul"

Totodată, Raed Arafat a negat că ar avea vreo pagină sau vreun cont pe reţeaua de socializare Facebook şi a spus că prin crearea unor pagini cu numele său se încearcă manipularea populaţiei. „Nu contează că mesajele postate sunt pozitive. Eu nu am creat nicio pagină şi niciun cont pe Facebook, vreau ca oamenii să ştie acest lucru!", a mai punctat Arafat.

Medicul şi-a dat demisia, în 10 ianuarie, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, încercând prin gestul său să tragă un semnal de alarmă. „Distrugem ceva foarte bun: unitatea de primiri de urgenţe, serviciul de ambulanţă şi SMURD-ul. Avem un sistem de urgenţă integrat, dar interdependent. Dacă unităţile de primiri urgenţe vor fi afectate, atunci va fi afectat şi SMURD-ul. Când o firmă are interesul să ocupe piaţa celeilalte firme, nu se mai poate discuta despre un sistem integrat. Când o să înţelegem asta, va fi prea târziu", a explicat Raed Arafat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite