Cluj: Mihaela Rădulescu şi-a deschis afacerea de la Cluj fără partenerul principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La deschiderea propriului magazinului de haine din Iulius Mall, aseară, Mihaela Rădulescu a dat autografe pe cartea încă nelansată oficial.

La deschiderea magazinului, vedeta TV a fost aşteptată de zeci de admiratori. Timp de peste o oră, ea a dat autografe şi a vorbit despre hainele pe care firma sa le produce.

Ayan întreabă zilnic cum îi merge afacerea

„Sunt haine mai simple, în special în culorile alb şi negru, cum le stă bine la copii”, a spus celor prezenţi Mihaela Rădulescu. Aceasta a rememorat cum s-a născut afacerea. A pornit de la maniera în care-l îmbrăca pe fiul său, Ayan. „M-am inspirat dintr-un fel anume în care-l îmbrac, un copil dinamic şi spontan”, a spus ea, menţionând că nu-i place stilul încotoşmănit.

Băiatul nu a putut veni la Cluj, deoarece este la şcoală. Totuşi, copilul conştientizează că este şi el proprietarul acestui business. „Mă sună în fiecare zi să mă întrebe cum îi merge afacerea”, a spus Mihaela.

Aceasta a evitat cu greu îmbrăţişările simpatizanţilor, veniţi s-o vadă şi să-i smulgă o fotografie. „Gata, vă rog, fără pupături”, a spus Mihaela, care a recunoscut că se teme de gripa porcină. Deşi cartea ei „Nişte răspunsuri” încă nu a fost lansată oficial, Mihaela Rădulescu şi-a exprimat satisfacţia că în urma unei emisiuni de Tv matinale de vineri, în care a fost prezentată, librăriile au fost luate cu asalt.

Din nou în clasa întâi

Vedeta ne-a mai împărtăşit, înainte de sesiunea de autografe, câteva impresii din noua ei viaţă de la Monte Carlo, unde îşi petrece trei sferturi din timp. „Sunt ca orice mămică în clasa I. Cu asta îmi ocup tot timpul. Îl duc la şcoală, învăţăm împreună”.

Ayan este la o şcoală cu predare în limbile franceză şi engleză. Despre implicarea în televiziune, Rădulescu preferă să vorbească la timpul trecut. „Nu mai simt nevoia. Eu sunt din garda veche. Am stat şi la montaj în televiziune. Nu-mi place ce se întâmplă astăzi, să cauţi audienţă cu orice preţ”, spune Mihaela Rădulescu.

Aceasta a mai spus că volumul pe care l-a scris va avea şi o variantă înregistrată, pentru a facilita accesul tinerilor. „Provin dintr-o familie de profesori, citeam mult în copilărie”, şi-a adus aminte vedeta TV.
Despre viaţa sa personală nu a mai dat relaţii. Ne-a mai spus doar că nu a avut niciodată „relaţii de o noapte”.

Profit după doi ani

Hainele din magazinul „Picioru’ gras” au preţuri cuprinse între 9-170 lei şi sunt pentru copii de până la 14 ani. Investiţia în magazinul de la Cluj a costat-o pe vedetă şi pe partenerul ei, fostul soţ, suma de 350.000 de euro. „Investiţia s-ar putea amortiza în doi ani”, a estimat Roxana, consilierul de marketing al vedetei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite