Radu Bica, arestat pentru mită, a fost suspendat din PD-L

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Bica
Radu Bica

Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a fost suspendat din Partidul Democrat Liberal Cluj. Potrivit reprezentanţilor partidului, Bica se bucură de prezumţia de nevinovăţie, dar din punct de vedere politic contează statutul partidului.

Partidul Democrat Liberal Cluj l-a suspendat pe Radu Bica din calitatea de membru la mai puţin de 24 de ore de la arest. „Partidul Democrat Liberal Cluj a luat act de hotărârea Curţii de Apel Cluj, în ceea ce priveşte situaţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica. Acesta a fost, de-a lungul anilor, un factor de echilibru şi corectitudine în interiorul Partidului Democrat Liberal Cluj. Domnia sa se bucură de prezumţia de nevinovăţie, urmând ca aceasta să fie probată în faţa organelor abilitate. Din punct de vedere politic, îi sunt aplicate dispoziţiile articolului 23 litera c din Statutul Partidului Democrat Liberal, fiind suspendat de drept din calitatea de membru al PDL", se arată în comunicatul remis de partid.

Preşedintele PD-L filiala Turda, Tudor Ştefănie, a declarat că măsura suspendării din partid a fost una firească şi conformă regulamentului PD-L. „Potrivit regulamentului, cel care este cercetat este automat şi obligatoriu suspendat din partid“, a punctat Ştefănie. Acesta a mai spus şi că nu deţine informaţii cu privire la cele întâmplate zilele trecute, odată cu reţinerea şi, ulterior, arestarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj. Radu Bica deţinea funcţia de vicepreşedinte al filialei Turda a PD-L. „Vom formula un punct de vedere abia după ce vom afla amănunte“, a conchis Tudor Ştefănie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite