Rada simte picajul: „În ultimii ani a scăzut nivelul fotbalului românesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui CFR Cluj, Ionuţ Rada, spune că-i pare rău de ultimele evenimente din fotbalul românesc, care au dus la retrogradarea unor echipe, precum şi de faptul că formaţii de tradiţie sunt nevoite să joace pe alte stadioane decât cele pe care s-au consacrat. Fotbalistul spune că sportul-rege este în picaj în România

„Îmi pare rău pentru Timişoara, este o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. E păcat că echipe importante precum Steaua sau Rapid nu vor putea evolua pe propriile stadioane, dar din păcate nu există o infrastructură foarte bună la noi şi de la an rigorile cresc. Întotdeauna când pleacă o echipă de acasă este rău, dar din păcate acestea sunt condiţiile. Din pricina rezultatelor din cupele europene ale echipelor noastre nivelul a scăzut“.

Ionuţ Rada este încântat de felul în care se prezintă echipa cu noul antrenor şi spune că sezonul trecut trebuie complet uitat pentru că acum CFR este mult mai puternică:

Click pentru a vedea cum arată scaunele VIP de pe Cluj Arena

„Grupul s-a schimbat mult în bine odată cu venirea lui Jorge Costa. Munca noului staff s-a văzut şi în pregătiri, prin dispoziţia echipei de a se pregăti şi prin felul în care răspunde cerinţelor. Anul trecut i-am dezamăgit pe fani prin lipsa rezultatelor, dar sperăm ca acum alături de ei să facem lucruri frumoase. Ar fi frumos un podium cu două echipe clujene acolo. Va fi o luptă grea până la final, cu siguranţă“.

Rada nu a uitat nici de echipa naţională: „Normal că orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipa naţională atâta timp cât joacă fotbal. Mă gândesc şi eu, dar decizia nu este a mea“, a încheiat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite