Rabla a luat viteză din prima zi- Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Presei Locale
Revista Presei Locale

Ziarele locale din Cluj scriu despre startul lansat al programului de predare a maşinilor vechi, despre decizia Grupului de la Cluj de a boicota Congresul PSD şi despre promisiunile de a ţine sub control facturile de încălzire.

Rabla a luat viteză din prima zi . Clujenii şi-au dus maşinile vechi la casat şi au primit vouchere pe care le vor folosi sau vinde mai departe. Programul „Rabla” este mai interesant anul acesta ca niciodată. Pe lîngă faptul că fiecare persoană poate obţine cîte trei vouchere de cîte 38.000 de lei, pentru trei maşini vechi duse la casat, aceste bonuri sînt şi transmisibile. Astfel, în prima zi a programului, la prima oră a dimineţii, la punctul de lucru Remat de pe strada Maşiniştilor aşteptau să fie casate mai bine de 40 de maşini, majoritatea fiind Dacii. Mai multe detalii în Foaia Transilvană.


Ioan Rus: “Cred că PSD a fost privatizat de preşedintele partidului şi de o ceată de haidamaci din jurul lui”
. Conferinţa judeţeană extraordinară a social democraţilor clujeni de ieri a stat sub semnul revoltei totale faţă de modul în care a fost condus Partidul Social Democrat  în ultimii ani. Clujenii au atacat în termeni extrem de duri actuala conducere a PSD, iar Ioan Rus a anunţat că nici el, nici Vasile Dîncu şi nici Vasile Puşcaş nu vor participa la congres, în semn de protest faţă de modul în care au evoluat lucrurile în ultima perioadă. Detalii în Ziarul Făclia.


Cât ne vine căldura. Directorul RAT, Emil Miron, şi primarul Sorin Apostu i-au asigurat ieri pe clujeni că facturile la termoficare nu vor creşte semnificativ. Temperatura medie a lunilor decembrie-ianuarie a fost cu 2,8 grade mai scăzută decât iarna trecută, dar facturile la energia termică au crescut cu numai 2,4%. Cât va veni "încălzirea", în funcţie de numărul de camere? Articol complet în Monitorul de Cluj.


Blocul ilegal făcut una cu pământul. Reluate în 21 ianuarie, lucrările de demolare a demisolului şi parterului blocului situat pe strada Rarău nr. 17-19, din cartierul Grigorescu, au fost finalizate la începutul lunii februarie. Molozul şi bucăţile de beton din blocul care urma să aibă patru etaje au fost aşezate pe proprietatea lui Daniel şi Aurel Florea şi a asociatului lor, familia Gavriş. Mai multe în Ziua de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite