RECORD A "zburat" pe motocicletă cu aproape 300 km/h pe Autostrada Transilvania (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr s-a filmat în timp ce rula cu aproape 300 km/h pe Autostrada Transilvania. Dacă nu ar fi bătut vântul ar fi depăşit această viteză, explică el. Poliţiştii au rămas uimiţi la vizionarea imaginilor şi susţin că niciodată în judeţ nu s-au mai întâlnit cu un caz în care un vitezoman să circule cu o aşa viteză.

VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă
FOTOGALERIE Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Din imaginile surprinse de o cameră montată de motociclist pe bord se poate vedea viteza incredibilă cu care acesta a rulat pe sensul de mers Gilău - Turda. Filmuleţul realizat de acesta a fost urcat pe Youtube, spre deliciul vitezomanilor.

Dacă nu ar fi bătut vântul, explică vitezomanul, ar fi ajuns la peste 300 km/h.

VIDEO Un şmecher bucureştean s-a crezut la Formula 1 pe un drum din Buzău: viteză de 230 km / oră

UPDATE: Poliţiştii clujeni susţin că, la nivelul judeţului, viteza cu care a circulat tânărul este una record. "Nu ştiu să mai fi fost cineva care să fi mers cu o viteză mai mare de 290 km/h", a declarat Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj. Potrivit acestuia, tânărul riscă să fie sancţionat contravenţional şi să rămână fără permis 90 de zile. "Dincolo de sancţiune, el şi-a pus viaţa în pericol. Nu doar a lui, ci şi a celorlalţi participanţi la trafic", a adăugat Precup.

UPDATE: Din primele informaţii reiese că tânărul care a bătut orice record de viteză pe Autostrada Transilvania are în jur de 20 de ani, este din Aiud şi e cunoscut sub numele de Todea. Pe internet se regăsesc zeci de filmuleţe cu acesta la bordul motocicletei sale, un Suzuki GSXR 1000 KS, despre care tânărul spune că e modificată.

Tânărul s-a mai dat în spectacol şi pe Transfăgărăşan, în urmă cu o lună:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite