RATUC Cluj-Napoca deviază curse şi mută unele staţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RATUC Cluj-Napoca deviază curse şi mută unele staţii
RATUC Cluj-Napoca deviază curse şi mută unele staţii

Regia Autonomă de Transport Urban Călători Cluj-Napoca a anunţat mai multe schimbări în ceea ce priveşte unele curse. De asemenea, unele staţii se vor muta sau vor apărea altele noi.

Ca urmare a  reorganizării circulaţiei şi a instituirii sensului unic de giraţie în Piaţa 14 Iulie, începând cu data de 23 martie staţia liniei 30 la mersul spre cartier se mută de pe latura vestică a pieţei pe cea sudică.

Reprezentanţii RATUC au anunţat, de asemenea, înfiinţarea unei staţii de transport în comun cu caracter experimental pe B-dul 21 Decembrie 1989, pe sensul spre cartierul Mărăşti, înainte de intersectia cu strada Joliot Curie. „Staţia va funcţiona experimental în perioada 24 martie - 8 aprilie, urmând a se lua decizia de definitivare sau anulare în funcţie de interesul manifestat de publicul călător", a declarat Liviu Neag, director RATUC.

Ca urmare a lucrărilor edilitar gospodăreşti efectuate pe strada Jiului (între strada M. Manole şi Harghitei), linia 47 de autobuze va avea traseul deviat din strada Dunării pe strada Jiului - Harghitei - Dunării, începând cu data de 23 martie. Pe perioada lucrărilor se anulează staţia M. Manole.

Tot de vineri, RATUC Cluj-Napoca va asigura un microbuz pentru transportul elevilor din Valea Fânaţelor (de la fosta Şcoală Valea Fânaţelor) până la Şcoala „Nicolae Iorga", dupa următorul program: plecare Valea Fânaţelor 7:30; plecare şcoala „Nicolae Iorga" 15:00.    

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite