Puțin fotbal și conflict între „U“ și CFR la derby-ul Ligii a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul dintre Universitatea și CFR, în varianta echipelor a doua, disputat pe stadionul „Clujana“ s-a terminat la egalitate, 1-1. „Ceferiștii” au deschis scorul prin Imbuzan, iar pentru „U” a egalat Balde, spre finalul meciului. Meciul a contat pentru etapa a doua a Ligii a III-a.

Ambii antrenori, Gheorghe Barbu și Alin Minteuan, au folosit jucători de la prima echipă. La Universitatea au evoluat Balde, Voican, Grozav și Szilagyi, în timp ce la oaspeți renegatul Bakary Sare, alături de Negruț, Tiut și Mocan, care au cochetat în trecut cu prima echipă. Scorul a fost deschis de Imbuzan în minutul 50, care a scăpat pe partea dreaptă și l-a executat pe Boșneag cu un șut la colțul lung.

Egalarea a venit de la Habib Balde, care s-a înălțat după un corner de pe partea stângă și a înscris în poarta lui Tiut. Spiritele s-au încins serios pe „Clujana“ în momentul în care CFR II a deschis scorul. Printre fanii Universității aflați la Tribuna I s-au intercalat și câțiva susținători ai celor din Gruia.

Aceștia s-au ridicat în picioare după reușita echipei favorite, moment în care mai mulți fani „alb-negri“ s-au năpustit în acea zonă. Conflictul a fost stins repede de stewarzi, care i-au evacuate pe simpatizanții CFR-ului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite