La Cluj se colectează alimente pentru locuitorii din Vrancea şi Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
75.000 de oameni sunt sub nămeţi şi aşteaptă ajutoarele din ţară
75.000 de oameni sunt sub nămeţi şi aşteaptă ajutoarele din ţară

Clujenii pot strânge ajutoare pentru persoanele aflate în dificultate în sudul ţării şi le pot depune la Unităţile Militare din Şomeşeni, Floreşti şi Turda. Armata a deschis 24 de centre de colectare în Transilvania.

Oamenii pot dona alimente de orice tip, de la conserve, rude de salam, ulei , paste făinoase, făină, mălai, cartofi sau chair haine.

La Cluj-Napoca se strâng alimente la Unitatea Militară 02216 de pe strada Traian Moşoiu nr. 29, vizavi de Spitalul Militar. Se mai strâng alimente la Unitatea Militară 02295 de pe strada Moş Ion Roată nr. 1-3, din Someşeni şi la Unitatea Militară 1463, de pe strada Avram Iancu nr. 370 din Floreşti. Până acum la Braşov s-a donat peste o tonă de alimente. La Cluj se strâng alimente şi în supermarketurile din Iulius Mall şi Polus.

S-au deschis centre de colectare la Bistriţa, Prundu Bârgăului, Câmpeni, Miercurea-Ciuc, Şimleul Silvaniei, Baia Mare, Zalău, Sighişoara, Deva, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Timişoara, Arad, Lipova, Brad, Lugoj şi Dej.

Multe persoane din Vrancea şi Buzău stau locuiesc în localităţi izolate din cauza zăpezii, fără alimente şi fără lemne, fără curent electric.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite