Protestul şoferilor „s-a fâsâit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotărârea şoferilor din Cluj de a protesta împotriva creşterii preţului la carburanţi s-a cam terminat, după trei acţiuni reuşite. La întâlnirea convocată în urmă cu o oră nu au venit în locul stabilit decât două maşini.

La ora 17.00, când era programată cea de-a patra întâlnire a şoferilor clujeni nemulţumiţi de creşterea preţului carburanţilor, nu era în parcarea de la Iulius Mall nici un protestatar. Pe la 17.15 au oprit undeva la margine două maşini din care au coborât trei tineri – unul dintre ei fiind chiar cel care a convocat pe forumul de discuţii 4tuning întâlnirea de azi, la care urma să se decidă ce benzinărie să fie boicotată. „Încă de la întâlnirea trecută am ştiut că se va fâsâi, pentru că nu s-au mai adunat aşa de mulţi“, a spus unul dintre tineri.

Până acum, şoferii au protestat de trei ori împotriva scumpirilor de la pompă, în 6, 14 şi 21 ianuarie; ei au blocat în fiecare din aceste zile câte o benzinărie, alimentând cu cantităţi mici şi plătind cu monezi.


Mâine este programat un alt boicot al şoferilor, de această dată la staţia OMV din Gilău, situată în imediata vecinătate a târgului de maşini. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite