Proprietarul bazei Clujana: "îmi doresc ca Universitatea să scape de aceşti criminali care conduc clubul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii Universităţii se antrenează în Parcul Iuliu Haţieganu
Fotbaliştii Universităţii se antrenează în Parcul Iuliu Haţieganu

Fotbaliştii Universităţii se antrenează în Parcul Iuliu Haţieganu, după ce conducerea bazei Clujana a refuzat accesul  sportivilor din cauza datoriilor. Proprietarul bazei a explicat decizia luată, arătând că  vrea ca Universitatea Cluj să scape cât mai repede cu putinţă de conducerea actuală.

Fotbaliştii Universităţii nu se mai pot antrena la baza Clujana de joi, când administratorii unităţii le-au interzis aceesul.  Mai mult, fotbaliştii au rămas fără echipamentul de joc, care a rămas în custodia angajaţilor bazei. Proprietarul bazei "Clujana", Ioan Puşcaş, a contactat ucluj.ro pentru a lămuri suporterii şi opinia publică în ceea ce priveşte situaţia dintre S.C. FC Universitatea Cluj şi S.C. Sport Complex Transilvan SRL. El ne-a spus ca a fost nevoit să restricţioneze accesul la antrenamente în incinta bazei sportive, dar asta după ce actuala conducere a clubului nu a mai onorat de 7 luni plata chiriei pe baza sportivă.

Supus unor presiuni psihologice
"Dânsul spune că a dat dovada de bunăvoinţă, reducând chiria de la 5500 de euro lunar, cât era înainte, la 4000 cu tot cu TVA, dar nu a primit aceeaşi bunăvoinţă şi din partea conducerii Universităţii Cluj, care a refuzat în continuare să îşi onoreze obligaţiile contractuale. Puşcaş ne-a mai relatat şi că a fost supus unor presiuni psihologice imense în ultima perioadă, de către anumite persoane care deţin funcţii de conducere în club, persoane care l-au lăsat să înteleagă că suporterii Universităţii Cluj vor merge şi vor face acte de violenţa asupra proprietăţii Clujana", a explicat Puşcaş pentru ucluj.ro.

"Criminalii care conduc clubul"
Ioan Puşcaş a transmis prin intermediul siteului suporterilor un mesaj: "Tot ceea ce îmi doresc este ca Universitatea Cluj să scape de aceşti criminali care conduc clubul în momentul de faţă, acţiunile mele nu au ca scop destabilizarea echipei, ci recuperarea unei datorii vechi de 7 luni pe care clubul o are către mine. Sper să îmi înţelegeţi situaţia şi vă spun sincer că tot ceea ce îmi doresc şi eu de aici din America este ca Universitatea Cluj să scape cât mai repede cu putinţă de conducerea actuală". După ce a avut loc această discuţie cu Ioan Puşcaş, acesta a fost contactat şi ajuns la un acord cu o persoană care doreşte să rămână anonimă, dar care a reuşit să aranjeze deblocarea situaţiei pentru ca Universitatea Cluj să poată să îşi desfăşoare antrenamentele dar şi meciurile amicale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite