Proprietarii „Arta“ susţin că RADEF se face vinovată de închiderea cinematografului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinema Arta Cluj-Napoca (foto: adevarul)
Cinema Arta Cluj-Napoca (foto: adevarul)

Proprietarii cinematografului „Arta", familia Sebestyen din Cluj-Napoca, spun că RADEF a fost cel care hotărât închiderea cinema-ului. „Arta" va fi închis doar pentru o perioadă de timp după care va fi redeschis.

Cinematograful „Arta" a fost închis vineri, 17 februarie, de către Regia Autonomă România Film. Acesta s-a arătat deranjată de falptul că proprietarul a ocupat spaţiul de birouri. Familia Sebestyen, proprietara cinema-ului, a anunţat, printr-un comunicat de presă, că vinovată de închiderea „Arta" este RADEF.

„Din momentul restituirii în natură şi până în prezent RADEF şi-a desfăşurat activitatea în cadrul cinematografului ARTA, normal, neexistând niciun fel de ingerinţe din partea noastră. Precizăm faptul că am solicitat eliberarea numai  a spaţiului de birouri, în niciun caz închiderea cinematografului. Hotărârea închiderii aparţine în exclusivitate RADEF", susţin proprietarii cinematografului, Monica şi Andrei Sebestyen.

Aceştia mai afirmă că regretă decizia RADEF despre care susţin că e „precipitată" şi nu vor să „văduvească spectatorii clujeni de un loc semnificativ care se pregăteşte 100 de ani de funcţionare, sens în care depunem eforturi pentru redeschiderea cinematografului Arta în cel mai scurt timp posibil".

 Andrei Sebestyen spune că şi cinematograful Victoria a fost închis pentru o perioadă de timp pentru modernizări, iar ulterior, redeschis, cu o nouă faţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite