Proiectul „La pas prin oraşul comoară”, la un an de la implementare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul anului 2011 s-a încheiat primul an de implementare al proiectului „La pas prin oraşul comoară", finanţat din fonduri europene.

Pe parcursul acestui prim an de implementare au fost elaborate şi tipărite mai multe materiale de promovare turistică a municipiului  prin care au fost promovate următoarele obiective: Centrul Istoric, Turnul Croitorilor, Strada în oglindă, Cetăţuia, Oaza din mijlocul oraşului - Grădina Botanică „Alexandru Borza", Moştenirea vie a satului transilvănean - Parcul Etnografic „Romulus Vuia".

De asemenea, a fost realizată broşura Moştenire pentru viitor - Muzeele. Tot în cadrul acestui proiect, în perioada 30 septembrie - 02 octombrie 2011 s-au desfăşurat Zilele Centrului Istoric - manifestare în cadrul căreia au avut loc parade cu personaje îmbrăcate în costume medievale, demonstraţii de maniere şi lupte cavalereşti, concerte de muzică şi reprezentări de dansuri medievale, precum şi o expoziţie foto cu oraşul de altădată.

Campania de promovare turistică a municipiului a început prin amplasarea unor citylight-uri în oraşele Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa  şi în capitală.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite