Proiecţie de Oscar, pentru strângerea de fonduri pentru Muzeul de Artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul de Artă din Cluj
Muzeul de Artă din Cluj

Pentru a strânge fonduri destinate restaurării Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, TIFF proiectează unul dintre cele mai discutate titluri ale anului: Într-o lume mai bună (Danemarca, 2010).

Câştigătorul Premiului Oscar şi al Globului de Aur 2011 pentru Cel mai Bun Film Străin, va fi proiectat în premieră în România mâine, de la ora 21:00, într-una dintre locaţiile de proiecţie inaugurate la această ediţie a festivalului, Casa de Cultură a Studenţilor.

Multipremiatul film danez spune o poveste în paralel, împărţită între viaţa dintr-o tabără de refugiaţi din Africa şi monotonia gri dintr-un orăşel de provincie danez. Vieţile a două familii din Danemarca se întersectează şi astfel ia naştere o extraordinară, dar riscantă prietenie.

Dar singurătatea, slăbiciunea morală şi durerea stau la pândă. Curând, prietenia se transformă într-o alianţă periculoasă şi într-o urmărire ce-ţi ia suflarea, în care însăşi viaţa este miza.

Noul lungmetraj al lui Susanne Bier este o dramă despre distrugerea existenţei idilice şi despre greaua alegere între răzbunare şi pacifism.

Toate încasările obţinute în urma acestei proiecţii la care toţi spectatorii vor avea acces pe baza unui bilet unic în valoare de 10 lei, pentru toate categoriile de spectatori, inclusiv acreditaţii festivalului, vor fi donate Muzeului de Artă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite