Programul inaugurării Cluj Arena a fost bătut în cuie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit lui Victor Popa, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, programul definitiv al evenimentelor care vor inaugura Cluj Arena va fi prezentat mâine.

Programul definitiv al evenimentului de inaugurare a stadionului Cluj Arena va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, la ora 11.00.

"Se va prezenta şi programul definitiv al evenimentelor de deschidere a Cluj Arena. Este vorba de o serie de evenimente şi se va lămuri inclusiv problema venirii Scorpions la Cluj. Din câte ştiu eu domnul preşedinte a confirmat acest concert", a declarat Victor Popa.

Concertul rockerilor de la Scorpions, de inaugurare a stadionului Cluj Arena, a fost anunţat pentru prima dată pe site-ul oficial al trupei, vineri seara. Acesta a fost şters din lista de concerte ale trupei, la scurt timp după ce presa locală a anunţat evenimentul.

În lista evenimentelor trupei Scorpions figura vineri seara şi concertul de pe „stadionul municipal” din Cluj-Napoca. Rockerii de la Scorpions au anunţat pe site-ul oficial că în 8 octombrie vor susţine un concert la Cluj-Napoca.

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, nu a putut fi contactat pentru a lămuri situaţia cu privire la concertul de inaugurare a stadionului Cluj Arena.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite