Cluj: Profesorul de la Ştiinţe Economice care le cerea studentelor să se culce cu el în schimbul notei de trecere va fi dat afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Un profesor de 61 de ani, doctor în matematică, a fost filmat într-o cameră de cămin, pe jumătate dezbrăcat, încercând să „negocieze" cu o studentă o notă de trecere.

Profesorul Ilie Parpucea a fost filmat de o studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj în timp ce acesta îi făcea avansuri, „negociind" o notă de trecere la un examen la care tânăra picase deja de cinci ori.


Ilie Parpucea

image

Studenta a încercat să-i ceară profesorului ajutorul şi săptămâna trecută, în biroul acestuia, însă şi atunci a avut parte de avansurile dascălului.

„Hai, dezbracă-te!“, a grăbit-o dascălul. Speriată de avansurile profesorului, tânăra a luat-o la fugă.

Imaginile au fost vizionate de cei din conducerea facultăţii. Decanul Dumitru Matiş a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, că a rămas, pur şi simplu fără cuvinte la vizionarea imaginilor. Potrivit decanului, profesorul porno va fi mâine dat afară din învăţământ. „Am vorbit după ce am văzut filmarea cu el, a recunoscut totul. A spus că e un om bătrân şi fără minte, dar asta nu e o scuză. Nici nu încape îndoiala, mâine va fi dat afară, fără comisie“, a declarat Matiş. Decanul facultăţii a mai precizat şi că este dispus să se judece, pentru decizia de a-l da afară, cu profesorul Parpucea. „Dacă nu ar fi recunoscut, ar fi fost altă poveste. Dar aşa, ţinând cont de faptul că el, de unul singur, a spus că totul este adevărat şi-i pare rău, este mai uşor. Să ne dea în judecată, ne judecăm, dar nu tolerăm aşa ceva!“, a adăugat decanul Matiş.


Decanul FSEGA, în camera de cămin în care a fost filmat profesorul Parpucea pe jumătate dezbrăcat.

Mai multe studente de la aceeaşi facultate susţin că au avut parte de acelaşi tratament din partea profesorului lor. Pentru a primi notă de trecere, profesorul le propunea schimbul: sex contra o notă bună. Ilie Parpucea a refuzat să comenteze incidentul.

Imaginile din camera de cămin, în care doctorul în matematică apare pe jumătate dezbrăcat, au fost difuzate pe site-ul crimetime.ro.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite