„Profesorul de sex” de la Ştiinţe Economice a intrat în concediu medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul universitar Ilie Parpucea, acuzat că a cerut favoruri sexuale unei studente, a lipsit azi, pentru a doua oară, de la Comisia de analiză disciplinară a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB Cluj-Napoca, invocând faptul că este în concediu medical.

Potrivit preşedintele Comisiei de analiză disciplinară a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Răzvan Nistor, profesorul universitar Ilie Parpucea va fi convocat pentru săptămâna viitoare, când va fi luată o decizie şi în cazul în care va absenta.

"Domnul profesor Parpucea a lipsit, miercuri, pentru a doua oară, de la şedinţa Comisiei de analiză disciplinară a FSEGA, unde urma să fie audiat în legătură cu comportamentul său. A trimis o adresă potrivit căreia este în concediu medical, astfel încât vom convoca o nouă şedinţă a comisiei pentru săptămâna viitoare. Sper că se va prezenta atunci. Dacă nu, vom lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe baza informaţiilor pe care le avem, pentru că se tergiversează prea mult acest caz", a spus Nistor.

„Proful de sex“ de la Cluj, actorul principal într-un „film“ care circulă pe internet. CLICK aici pentru VIDEO!

Comisia de analiză a FSEGA va formula un punct de vedere privind comportamentul lui Ilie Parpucea şi va propune Senatului UBB aplicarea unei sancţiuni.

Profesorul universitar Ilie Parpucea, acuzat că a cerut favoruri sexuale unei studente de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB Cluj-Napoca, nu s-a prezentat nici vineri, la şedinţa Comisiei de etică a facultăţii, care urma să analizeze comportamentul său.

Citeşte şi: Cuibuşorul de nebunii al profesorului Parpucea, primit de la administratorul căminului

Profesorul de la Ştiinţe Economice care le cerea studentelor să se culce cu el în schimbul notei de trecere va fi dat afară 


Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a iniţiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea pentru "comportament inadmisibil şi reprobabil", după ce acesta a fost filmat cerând favoruri sexuale unei studente pentru a o ajuta la licenţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite