Profesorii studentei sinucigaşe: „Era o elevă model“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu" din Bistriţa, unde a absolvit Maria Andreea Buzan, îşi aduc aminte de ea şi spun că era o elevă respectuoasă, ambiţioasă şi muncitoare.

Maria Andreea Buzan a absolvit clasa de filologie în anul 2010 şi a avut-o ca dirigintă pe profesoara de limba română Daniela Fulga. A făcut franceză cu Mariana Suărăşan care spune despre Maria Andreea Buzan că era o elevă model, avea note între 8 şi 9 şi vroia să meargă la teatrologie. „Era foarte muncitoare şi ambiţioasă. A făcut progrese enorm din clasa a IX-a până într-a XII-a. Ştiu că vroia să meargă la teatrologie. Nu ştiu dacă a şi intrat. Nu am ţinut legătura", spune Mariana Suărăşan.

CITEŞTE CUM A FOST GĂSITĂ STUDENTA

Studenta nu se afla la prima tentativă de sinucidere

Citeşte mesajele de adio ale studentei sinucigaşe

Aceasta îşi mai aduce aminte că avea un comportament normal şi că nimic nu ar fi sugerat că are gânduri de sinucidere. „Era o blondă drăguţă, prietenoasă, sociabilă. Era o elevă model", mai zice profesoara ce i-a predat franceză în cei patru ani de liceu. Diriginta fetei care s-a sinucis a afirmat că Andreea era o elevă bună, exemplară şi rezervată.

UBB ia măsuri din cauza numărului mare de sinucideri în campusul universitar

Colegii din promoţia 2012 a colegiului bistriţean spun că Maria Andreea Buzan era sociabilă. „Era o tipă de treabă", afirmă Patricia Câmpan, absolventă de „Liviu Rebreanu", acum studentă în anul II la UMF Cluj-Napoca.

Prietenii studentei sinucigaşe: „Este o veste şocantă şi un adevăr pe care îl afli prea târziu“

Nu au crezut-o în stare să se sinucidă. „Uneori se vedea ca are ceva pe suflet, dar de cele mai multe ori era veselă, învăţa bine, nu dădea semne că ar avea astfel de gânduri. Mai avea ca orice adolescent câte o depresie, câte o suparare, dar niciodată nu mi-am imaginat că ar putea duce la aşa ceva. Din câte am mai vorbit azi (n.r. duminică, 1 aprilie) cu prietenele ei părea fericită, avea prieten, mergea la sală, ieşea în oraş, nu a dat nimănui niciun semn în sensul ăsta", susţine Cristina Olariu, fostă colegă de clasă cu Maria Andreea Buzan.

Psihologul Daniel David: „Studenţii ar trebui să primească gratuit consiliere psihologică“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite