Producătorul lui Amy Winehouse, la Cluj pentru Grimus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Videoclipul piesei „In A Glimpse“ a fost regizat de Tudor Giurgiu
Videoclipul piesei „In A Glimpse“ a fost regizat de Tudor Giurgiu

Trupa clujeană Grimus va susţine primul concert „pe teren propriu” din acest an. Muzicienii vor avea un invitat de cinci stele, producătorul Adam Whittaker, care va veni special din Marea Britanie pentru a-i asculta pe clujeni.

Producătorul britanic Adam Whittaker, cel care a lucrat cu artişti precum Amy Winehouse, Lily Allen sau Kate Nash va sosi în acest weekend la Cluj, pentru a urmări un concert live al trupei clujene Grimus, care va avea loc mâine, de la ora 20.30, în Irish & Music Pub. 

Whittaker va produce noul album Grimus

Adam Whittaker este „vinovat“ şi de mixajul hit-ului „In A Glimpse“, single extras de pe primul album discografic semnat Grimus. „El ne-a remarcat pe noi online, dar nu ne-am întâlnit niciodată live. Va veni să ne asculte, dar şi să stabilim mici detalii tehnice. El ne va produce în mod integral cel de-al doilea album", a declarat Cristian Csapo, chitaristul trupei Grimus.

Whittaker le-a ascultat muzica celor de la Grimus prin intermediul site-ului MySpace, după care a hotărât să-şi propună gratuit serviciile, impresionat de soundul trupei, dar şi mizând pe potenţialul acesteia.

Primul concert în acest an la Cluj


Acesta este primul concert din acest an al trupei Grimus la Cluj. Muzicienii de la Grimus lansează cu această ocazie un single nou, în format digital, „Umbre“. Grimus îi va mai avea ca invitată trupa Toulouse Lautrec, iar după concert atmosfera va fi întreţinută de artiştii de la Evil Monkey.
Următoarul concert important al celor de la Grimus va avea loc în Polonia, în luna mai, când clujenii vor urca pe scenă în cadrul unui festival studenţesc, Blonie Juvenal.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite