Procurorii nu se lasă şi au făcut recurs la decizia de eliberare a suspecţilor din „Jaf la BT“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au atacat cu recurs decizia de eliberare a celor doi tineri judecaţi în cazul jafului de la Banca Transilvania.

Citeşte şi „Joaca“ justiţiei de-a eliberarea în cazul suspecţilor jafului de la BT

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au atacat, miercuri, decizia Tribunalului Cluj prin care Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, judecaţi pentru tâlhărie, în urma jafului produs în februarie 2009 la o filială a Băncii Transilvania din cartierul clujean Mănăştur, urmau să fie puşi în libertate.

Procurorii au înregistrat recursul, iar acesta va fi judecat de Curtea de Apel Cluj. În recurs procurorii solicită Curţii de Apel Cluj să desfiinţeze hotărârea Tribunalului Cluj şi să menţină starea de arest a lui Hosu şi Baciu.

La termenul de marţi de la Tribunalul Cluj, în dosarul în care Bogdan Baciu şi Dan Andrei Hosu sunt judecaţi pentru jaful produs în februarie 2009 la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, avocaţii celor doi au cerut judecarea tinerilor în stare de libertate, pentru că nu reprezintă pericol public, nu vor împiedica desfăşurarea anchetei şi a trecut un termen rezonabil de când sunt arestaţi.

Tribunalul Cluj a admis cererea, dispunând revocarea măsurii arestării şi înlocuirea ei cu interdicţia de a părăsi localitatea. Decizia a fost atacată, miercuri, cu recurs, de Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite