Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru inculpaţii din dosarul permiselor de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA au cerut, astăzi, la ultimul termen în procesul permiselor obţinute fraudulos la Cluj, pedepse cu închisoarea pentru toţi cei patru inculpaţi în dosar, magistraţii urmând să pronunţe sentinţa în acest caz în 23 martie.

Astăzi a avut loc ultimul termen în dosarul permiselor obţinute în mod fraudulos prin intermediul unui agent al Serviciului Permise Cluj şi al patronului unei şcoli de şoferi.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut aplicarea pedepsei cu închisoarea pentru toţi cei patru inculpaţi în acest dosar.

Avocaţii inclupaţilor au solicitat ca acestora să le fie aplicate pedepse nonprivative de libertate. Eugen Iordachescu, avocatul Danielei Popuţa, a arătat ca aceasta a ajuns prea tânără într-o funcţie cu responsabilităţi.

„Popuţa Daniela a primit la o vârstă extrem de crudă importante responsabilităţi, la doar 20 de ani fiind agent al serviciului”, a spus avocatul, adăugând că aceasta s-a comportat bine pe perioada detenţiei.

Tribunalul Cluj va pronunţa soluţia în acest caz marţi, 23 martie.

Magistraţii Tribunalului Cluj au decis, la jumătatea lunii martie anul trecut, ca agentul de Poliţie Daniela Popuţa şi Cornel Ilea, proprietarul şcolii de şoferi „Ilea”, să fie arestaţi preventiv pe 29 de zile, prima sub acuzaţia de luare de mită, iar cel de-al doilea pentru trafic de influenţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite