Probleme mari în Gruia: există doar varianta victoriei cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Mureşan va fi din nou suspendat, după doar un meci
Gabi Mureşan va fi din nou suspendat, după doar un meci

Doi dintre cei mai importanţi jucători ai clujenilor, Cadu şi Mureşan, sunt supendaţi pentru meciul crucial cu Dinamo. Înfrângerea neaşteptată de la Galaţi a încins spiritele la Cluj, Mandorlini devenind un „vulcan“ în vestiar, imediat după meci

Liderul a fost redus la tăcere ieri, iar CFR se confruntă cu probleme din ce în ce mai mari. Dorinel Munteanu a ţinut neapărat să arate conducerii echipei la care a debutat în fotbal ca antrenor că demiterea sa din urmă cu trei ani nu a fost justificată.

„Neamţul“ a plecat de la Cluj în condiţii nu tocmai amiabile, iar relaţiile cu cei din conducere sunt destul de încordate şi acum. Cel mai selecţionat jucător din istoria primei reprezentative a demonstrat încă o dată că este un antrenor care ştie să pregătească un meci, lucru confirmat şi de majoritatea foştilor săi elevi.

Dacă bat Steaua, mă simt împlinit”

La Oţelul, benzile au funcţionat excelent, atât pe faza defensivă cât şi în atac, lucru care i-a dat mari bătăi de cap lui Mandorlini. Meciul superb reuşit de mijlocaşul dreapta Liviu Antal l-a anihilat pe Leo Veloso, iar urcările lui Tony au fost contracarate de Răzvan Ochiroşii. Acestea au fost două dintre cele mai importante lucruri ale victoriei „oţelare”.

Apoi, precizia lui Giurgiu la „recuperare“ şi inspiraţia lui Neagu în faţa porţii au fost determinante în victoria cu 1-0 a gazdelor. Dorinel Munteanu se află la cea de-a treia victorie consecutivă, iar echipa sa se apropie de un loc de cupe europene. Acesta a fost extrem de fericit după reuşita de aseară:

„Aceşti copii ai mei au demonstrat că nu banii sunt importanţi pentru ei, ci marea performanţă. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat, dar nu mă opresc aici. Dacă bat Steaua, etapa viitoare, mă voi simţi împlinit, pentru că munca pe care am depus-o împreună cu băieţii va avea cu adevărat rezultate”, a declarat acesta pentru „Adevărul de Seară“.

Mandorlini a făcut scandal în vestiar

CFR se află într-o situaţie extrem de delicată înaintea derby-ului de etapa următoare, cu Dinamo. Cadu a primit cel de-al şaptelea cartonaş galben al sezonului şi va fi suspendat, la fel ca şi Gabi Mureşan, care a fost eliminat. Fostul bistriţean se află la a doua suspendare în numai două etape, iar acest lucru ar putea să-l coste şi la buzunar.

Imediat după meci, Mandorlini s-a făcut foc şi pară şi a urlat la elevii săi, cărora le-a reproşat indolenţa. Apoi, italianul a recunoscut că Oţelul a fost peste CFR, considerând că viteza de joc a elevilor lui Munteanu a făcut diferenţa. Cu doar două puncte avans faţă de plutonul urmăritor, format din Steaua şi Urziceni, Mandorlini este obligat să câştige cu Dinamo, deoarece şefii au demonstrat în trecut că nu au răbdare cu antrenorii atunci când echipa nu merge.

 
„Am dat peste o echipă care a jucat în viteză, iar noi nu ne-am ridicat la nivelul ei”
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite