„Prinţul“ se justifică: „Nu am luat galben intenţionat. Nu mai am nicio treabă cu Dinamo şi aş fi vrut să joc “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, a lămurit lucrurile în ceea ce priveşte absenţa sa din partida cu Dinamo, din etapa trecută. După ce mulţi l-au acuzat că ar fi luat cartonaş galben intenţionat, acesta spune că a fost judecat greşit

După ce şi-a ispăşit etapa de suspendare în meciul cu Dinamo, Adrian Cristea a revenit extrem de motivat pe teren în partida de la Bistriţa, cu Gloria şi a marcat prima sa dublă în tricoul alb-negru. Prin cele două reuşite, dar în special prin faptul că a alergat mult şi a contribuit la jocul colectiv, le-a închis, cel puţin pentru moment, gura contestatarilor, dar spune că nu este dornic să marcheze neapărat, ci să câştige echipa:

„Sper să înscriu cât mai multe goluri, dar important este să câştige echipa, nu cine marchează. Cine nu-şi respectă meseria, se elimină singur din echipă. Acum mă gândesc doar să adunăm cât mai multe puncte şi să urcăm cât mai sus în clasament. La Mediaş ne aşteaptă un meci mult mai greu decât cel de la Bistriţa. Nu vreau să închid gura nimănui, doar să-mi fac treaba şi să ajut cât mai mult echipa. Înainte de meciul cu Dinamo au fost mulţi care m-au acuzat că nu am vrut să joc, dar eu sunt 100% al Universităţii şi nu mai am nicio treabă cu Dinamo. Am luat un galben prostesc, dar mi-aş fi dorit foarte mult să fiu în teren la acel meci, a spus acesta“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite