Prins de poliţişti după ce a înscenat un furt din propria sa maşină (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 28 ani şi-a înscenat furtul din autoturism şi a fost prins după ce poliţiştii au urmărit imaginile suprinse de camerele video de supraveghere a zonei.

În data de 14 februarie, M. I. (28 de ani), din localitatea Mărgău, judeţul Cluj, a sesizat dispeceratul IPJ Cluj despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 12.50 - 13.00, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei din spate a autoturismului pe care îl deţine, iar din interior i-a fost sustrasă o geantă care conţinea mai multe documente aparţinând unei socităţi comerciale. Bărbatul a declarat că autoturismul se afla în parcarea Cimitirului Mănăştur.

Poliţiştii au demarat verificările necesare, iar pentru a stabili împrejurările în care s-a comis fapta reclamată, au fost solicitate şi imagini preluate de camerele de supraveghere video a zonei respective.

Imaginile vizionate i-au şocat pe poliţişti

În jurul orei 12.50, reclamantul a parcat autoturismul în cauză în parcarea cimitirului, iar la scurt timp a parcat, chiar lângă el, un alt autoturism, de culoare albă. Cei doi conducători auto au discutat timp de câteva minute, iar după ce s-au asigurat că în zonă nu este nicio persoană, au încercat în repetate rânduri să spargă unul dintre geamurile laterale spate ale autoturismului. După încercările eşuate, cei doi s-au deplasat cu autoturismul la aproximativ 200 - 300 metri, imaginile surprinzând faptul că, la întoarcere, autoturismul avea geamul lateral dreapta spate spart.

Ulterior, M.I. şi-a recunoscut fapta şi este, acum, cercetat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut evenimentele, faţă de acesta fiind întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii.

Vezi filmuleţul care l-a dat de gol pe clujean

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite