Prins cu 150 de grame de cocaină în buzunar (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a fost prins de poliţiştii de la Crimă Organizată din Cluj cu peste 150 de grame de cocaină în buzunarele hainei, drogurile, în valoare de aproximativ 65.000 de lei, fiind aduse din Spania pentru a fi distribuite, cel mai probabil, în zona barurilor.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj-Napoca au prins în flagrant, în urmă cu o zi, un bărbat în vârstă de 54 de ani care avea în buzunarele hainei 154 de grame de cocaină, drogurile fiind procurate din Spania.



Bărbatul este suspectat că procura droguri din străinătate, le introducea în ţară, iar apoi le vindea unor persoane care le distribuiau în zona barurilor din municipiile Cluj-Napoca şi Turda.

Conform sursei citate, valoarea de piaţă a drogurilor confiscate se ridică la aproximativ 65.000 de lei.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, care este cercetat pentru introducere în ţară de droguri de mare risc, fără drept, iar ulterior instanţa a decis arestarea acestuia pentru 29 de zile.

Poliţiştii BCCO Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, continuă cercetările pentru a se proba activitatea infracţională a bărbatului şi pentru găsirea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite