Primul tramvai polonez ajunge mâine la Cluj. Pe şine, de săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a anunţat azi, 29 mai, în cadrul unei conferinţe de presă, că primul nou tramvai va ajunge mâine, 30 mai, în cursul dimineţii, în Cluj-Napoca. Direct din Polonia.

Radu Moisin, primarul interimar al Clujului, a afirmat că mâine, de dimineaţă, în jurul orei 3.00 sau 5.00, primul tramvai polonez va intra în România prin Vama Borş, iar tot mâine va ajunge la Cluj-Napoca. Edilul a făcut, în cadrul conferinţei de presă, o prezentare a acestui moment de parcă ar fi fost reporter TV. „Acum, după cum puteţi vedea pe hartă, tramvaiul se află într-un oraş, la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. Tramvaiul vine pe autotren. Tramvaiul a plecat vineri seara, 25 mai, din oraşul firmei poloneze şi a staţionat câteva ore fiindcă au fost Rusaliile credincioşilor catolici. Va intra în România mâine dimineaţă. Prin Vama Borş", afirmă Moisin.

Primul tramvai va fi adus direct din Polonia şi va fi violet

Acesta ştie exact cât a călătorit tramvaiul din Polonia până la Cluj-Napoca: 1419 de kilometri.  „Două-trei zile vor fi făcute probe tehnice. Sâmbătă şi duminică se vor face probe pe linia de tramvai, din Mănăştur până în Piaţa Gării. De săptămâna viitoare vrem să-l punem în circulaţie, dacă toate probele tehnice decurg bine", explică primarul interimar al Clujului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite