Primul magazin C&A din Transilvania se deschide la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul de îmbrăcăminte va funcţiona, din toamnă, în incinta Polus Center. La concurenţă directă, brandurile Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius, ale retailerului Inditex, îşi deschid magazine în Iulius Mall.

Începând cu această toamnă, ardelenii nu vor fi nevoiţi să se deplaseze în mallurile din Ungaria, pentru a cumpăra haine marca C&A. Marele retailer european va deschide un magazin în incinta Polus Center, în zona Food Court. Suprafaţa de vânzare va fi de peste 1.000 de metri pătraţi. Odată cu deschiderea magazinului, vor fi angajate şi zece persoane, potrivit reprezentanţilor retailerului, pe poziţii de sales assistant, precum şi funcţii de conducere ale magazinului.

„Ca orice oraş important din ţară, şi Clujul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul de la poalele Feleacului s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, iar personal cred că şi pe viitor acesta se va menţine printre primele localităţi din ţară”, a declarat Cristian Codrea, reprezentant al mărcii în România.

Retailerul olandez de îmbrăcăminte operează peste 1.000 de magazine  în Europa şi rulează afaceri de circa şase miliarde de euro. Acesta şi-a făcut intrarea pe piaţa românească anul trecut, odată cu deschiderea primului magazine, într-un mall din Capitală. C&A este parte a grupului Cofra Holding, cu sediul in Elveţia, este controlat de familia olandeză Brenninkmeijer, care are activităţi şi în domeniul imobiliar, servicii financiare, fonduri de investiţii şi energie regenerabilă.

Mişcări importante şi la Iulius Mall

Printre competitorii C&A pe piaţa locală se numără reţele de magazine precum Zara, Mango sau New Yorker.  La concurenţă directă,  tot în toamna acestui an se deschid patru noi magazine de îmbrăcăminte, în Iulius Mall. Retailerul spaniol Inditex a închiriat 3.000 de metri pătraţi în mallul din Gheorgheni, centru comercial deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, pentru a deschide patru magazine sub brandurile Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius. Aceste branduri există deja la Polus, încă de la deschiderea centrului commercial.
Spaţiul destinat acestor magazine în Iulius Mall este de peste 3.000 de metri pătrati, adică 7% din suprafaţa închiriabilă a mallului.
De la începutul anului 2010, în incinta Polus Center s-au deschis alte cinci magazine de haine, printre care Silhouette, Anonymato şi Astrid.

Citat:
„Ca orice oraş important din ţară, şi Clujul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul de la poalele Feleacului s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, iar personal cred că şi pe viitor acesta se va menţine printre primele localităţi din ţară”
Cristian Codrea, reprezentant C&A în România




Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite