Primul congres de limbi moderne aplicate în afara Franţei va fi organizat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Anul acesta, congresul se va desfăşura în Cluj Napoca între 3 şi 5 iunie şi este prima ediţie organizată în afara Franţei. Evenimentul are loc sub egida comună a ANLEA (Association Nationale de la filière Langues Etrangères Appliquées) şi a Rectoratului Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.

Programul din acest an a fost îmbunătăţit cu un atelier foarte dinamic şi util dedicat exclusiv cooperării internaţionale. Reprezentanţii universităţilor care doresc să îşi demareze sau să îşi continue relaţiile internaţionale vor avea ocazia de a-şi prezenta ofertele de cooperare internaţională (Erasmus, Erasmus Mundus, codiplomare, acorduri bilaterale de cooperare interuniversitară sau interdepartamentală).

Responsabilii cu aceste schimburi sau reprezentanţii acestora vor putea schimba între ei broşuri, pliante etc., intrând astfel în contact direct în vederea definirii noilor axe de cooperare academică la nivelul Asociaţiei AILEA.

Universitatea gazdă organizează şi un spaţiu de expoziţie-vânzare pentru publicaţiile ştiinţifice în franceză, engleză, italiană, spaniolă, germană, rusă sau olandeză.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite