Primul concurs de finanţare din „Fondul U pentru Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Universitatea
Clubul Universitatea

Fundaţia Comunitară Cluj şi FC Universitatea Cluj au lansat primul concurs de finanţare din Fondul „U pentru Cluj“. Concursul este destinat copiilor şi tinerilor cu vârste de la 6 la 16 ani, sportivilor, respectiv şcolilor, asociaţiilor şi cluburilor cu profil sportiv.

Fundaţia va acorda între şase şi nouă burse - în valoare de cel mult 1.000 lei de persoană - şi va susţine financiar până la trei proiecte, cu granturi în valoare de maxim 3.000 lei fiecare.
„Încurajăm aplicaţiile dintr-o diversitate de domenii sportive şi ne-am propus să stimulăm şi să susţinem performanţa în rândul copiilor şi tinerilor, oferindu-le şansa să îşi urmeze pasiunea şi aptitudinile de la vârste fragede. Bursele şi granturile vor acoperi atât costuri de achiziţie de echipamente şi materiale sportive, cât şi de participare la competiţii sportive naţionale şi internaţionale”, susţine Mariana Sălăgean, manager de granturi în cadrul Fundaţiei Comunitare Cluj.
Formularele de aplicare pot fi descărcate de pe www.upentrucluj.ro. Valoarea fondului de finanţare este de 16.400 lei. Dosarele pot fi trimise prin poştă sau direct la sediul FCC (Cluj-Napoca, strada Cloşca, nr. 6, ap. 2) până în 31 ianuarie 2012.
Concursul de finanţare are în spate licitaţia online de tricouri de colecţie, derulată în două tranşe pe platforma www.upentrucluj.ro în intervalul 11 octombrie - 30 noiembrie 2011. De pe urma licitaţiei s-au adunat circa 20.500 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite