Primul cinematograf 7D din Transilvania se deschide la Cluj-Napoca, sala va avea 12 scaune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul cinematograf 7D din Transilvania se va deschide, vineri, la Cluj-Napoca, în incinta unui mall, urmând să includă o sală de proiecţie cu 12 scaune, în care vor rula filme de animaţie în sistem tridimensional, cu sunet pe şapte canale, având o serie de efecte kinetice.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de mall-ul în care va fi inaugurat cinematograful, cinema 7D reprezintă un nou concept în entertainment, "un tip absolut nou de distracţie, palpitant şi memorabil, cu senzaţii unice care învăluie spectatorii într-un univers ultrareal".

"Primul Cinema 7D din Transilvania se deschide, vineri, la Cluj. Cinema 7D reprezintă un nou concept în entertainment, într-o sală de proiecţie cu 12 scaune, în care vor rula filme de animaţie în sistem tridimensional, cu sunet pe şapte canale, având în plus o serie de efecte kinetice, în care scaunul se mişcă în direcţia acţiunii din film - stânga-dreapta, înainte-înapoi, sus-jos, şi efecte senzoriale - atingeri la nivelul picioarelor, vibraţii, adiere de vânt, stropi de apă. Cinema 7D este un tip absolut nou de distracţie, palpitant şi memorabil. Senzaţiile unice învăluie spectatorii într-un univers ultrareal, iar efectele speciale îi transformă în adevăraţi protagonişti ai acţiunilor", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor cinematografului 7D, spectatorii vor putea viziona titluri precum "Dino Adventure", "Forest Adventure", "Western Coaster", "Devils Mine Ride" sau "Haunted Raceway". Cinematograful este situat în incinta Cinema City din Iulius Mall. Investiţia se ridică la 180.000 de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite