Primul campionat de fotbal pentru juniori, organizat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend va avea loc în Cluj-Napoca, în premieră, o competiţie sportivă între juniori, cu participare naţională. United Sport Cup, un club înfiinţat în luna august a acestui an, sub deviza „Noi pegătim Cupa, voi pregătiţi jocul!” va organiza la Baza Sportivă Unirea din Cluj Napoca între 10 – 12 septembrie, prima competiţie pentru copii care are loc în oraşul de pe Someş

Anul acesta la Cluj sunt invitate să participe trei categorii de juniori: cei născuţi în anul 2000, cei născuţi în anul 2001 şi cei dinl 2002. Pentru fiecare dintre categoriile participante sunt oferite premii (în special echipamente sportive), dar şi diplome, medalii şi alte surprize inedite. Cazarea şi trei mese calde pe zi sunt asigurate pentru toţi cei care participă la competiţie din alte oraşe decât Cluj. Competiţia se adresează chiar şi părinţilor şi bunicilor, dar şi prietenilor care sunt aşteptaţi în baza sportivă şi care vor să îşi sprijine şi să îşi susţină propriii participanţi.

„Campionatele de fotbal între juniori sunt un adevărat spectacol şi sunt chiar mai captivante decât meciurile între adulţi, pentru că întreaga acţiune este determinată de dorinţa tinerilor de a câştiga competiţia. Prin intermediul United Sport Cup intenţionăm să adăugăm valoare acestui tip de competiţie odată cu fiecare ediţie ce va avea loc la Cluj Napoca. Pentru mine este un proiect important pentru că mi-am dorit de mult timp să demarez o astfel de iniţiativă şi în Cluj Napoca (mai există deja în alte oraşe din ţară) în primul rând pentru că ştiu că avem tineri talentaţi şi putem să sprijinim dezvoltarea acestora şi în al doilea rând pentru că astfel de evenimente aduc un plus de valoare pentru renumele pe care Clujul îl are deja în fotbal” a declarat Florin Bondoc, Manager General United Sport Competition, organizatorii evenimentului.

United Sport Competition a fost înfiinţată în august 2010, şi acţionează local în Cluj Napoca pentru sprijinirea tinerilor talentaţi prin organizarea de competiţii sportive de fotbal. Organizarea primei ediţii a United Sport Cup va avea loc la Cluj-Napoca şi are în vedere şi oferirea de servicii de calitate şi beneficii tuturor participanţilor. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite