Primire de gală! Tribuna plină şi torţe la primul antrenament al „studenţilor“ (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Cluj au avut parte de o surpriză uriaşă din partea fanilor, ieri, la primul antrenament din acest an. Pe micuţa arenă „Clujana“, au venit peste 100 de suporteri, care au cântat pe întreaga durată a antrenamentului

Suporterii sunt tot mai aproape de Universitatea Cluj. Deşi şi-au arătat iubirea faţă de echipă şi atunci când aceasta evolua în eşaloanele inferioare are fotbalului românesc, aceştia par să se fi apropiat şi mai mult de „alb-negri“ odată cu evenimentele din ultimii ani.

image

Campania de achiziţii extrem de consistentă din această iarnă, prin aducerea a şase fotbalişti pe posturile considerate deficitare, i-a emoţionat pe fani, care au ţinut morţiş să-şi arate apropierea de echipă.

image

După ce şi-au efectuat obişnuitele teste din sală, elevii lui Ionuţ Badea au fost surprinşi de un grup de peste 100 de suporteri care îi aşteptau în parcarea stadionului. Aceştia au scandat în permanenţă numele echipei favorite, iar apoi au urmărit din tribună desfăşurarea primelor alergări din acest an. Fanii au aprins torţe odată cu intrarea jucătorilor pe terenul sintetic din incinta bazei sportive.

image

28 de jucători au fost prezenţi la reunirea lotului „alb-negru“, singurii absenţi fiind Gaston Mendy, aşteptat să sosească în ţară astăzi şi Zsolt Szilagyi, accidentat la genunchi, fiind indisponibil aproximativ 5 luni.

image

Opt fotbalişti au fost puşi pe lista de transferuri, printre care şi Adrian Piţ, adus de la AS Roma. Pe lângă acesta, Huţan, Belosevici, Cenici, Cvirik, Reinaldo, Ionescu, şi Acosta vor părăsi echipa. Iată lotul prezent la reunire:

image

Portari:  Boşneag,  Popa, Matache

Fundaşi: Unguruşan, Buhuş, Buşcă, Izvoranu, Abrudan,  Munteanu, Pele, Cucui (junior), Bazzi

Mijlocasi: Delgado, Tobă, Balde, Menassel, Gheorghe, Păcurar, Castro,  Cristea, Boştină, Ţene

Atacanţi: Niculescu, Machado, Lemnaru, Anthony Nwakaeme, Morar (junior), Voican 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite