(FOTO) Primii suporteri ai “Şepcilor Roşii” au ajuns la Alba-Iulia. UPDATE: Fără incidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 600 de suporteri ai Universităţii Cluj au ajuns, în jurul orei 14.00, la Alba-Iulia, oraşul în care în această seară, cu începere de la ora 18.00, se va desfăşura partida de fotbal “U” Cluj – Steaua Bucureşti.

Fanii “Şepcilor Roşii” au fost preluaţi de forţele de ordine şi sunt escortaţi până la stadion. Suporterii au scandat împotriva rivalilor de la CFR Cluj, dar şi a Stelei. Alte câteva mii de fani sunt aşteptaţi să ajungă la meci cu autocarele sau maşinile personale. Organizatorii susţin că meciul se va juca cu casa închisă, prezenţa fiind estimată la 6.500 de oameni.

image

Cu puţin timp înaintea venirii suporterilor Universităţii Cluj, la gara CFR din Alba-Iulia au ajuns şi fanii Stelei în număr de câteva sute. Restul urmează să ajungă cu maşina.

Stadionul “Cetate” din Alba-Iulia găzduieşte în această seară, începând cu ora 18.00, meciul de „acasă“ al Universităţii Cluj.

UPDATE: Suporterii Universităţii s-au oprit la terasele din centrul oraşului fiind atent supravegheaţi de jandarmi. Până la această oră nu au existat incidente.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite