Primarul Clujului, huiduit de peste 2.000 de suporteri ai "U" Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, dar şi un reprezentant al Consiliului Judeţean Cluj, au fost fluieraţi şi huiduiţi de cei peste 2.000 de fani ai echipei de fotbal Universitatea Cluj, care s-au adunat, aseară, în Piaţa Unirii, pentru a asista la prezentarea oficială a lotului formaţiei nou promovate în Liga I.

Apostu, invitat special pentru a susţine un discurs în cadrul evenimentului, a apucat să spună doar "Voi, împreună cu echipa gazdă, aţi promovat în Divizia A", moment în care cei peste 2.000 de fani au început să-l huiduie copios, datorită apropierii sale de CFR Cluj.

Suporterii "U" l-au huiduit şi pe reprezentantul Consiliului Judeţean Cluj, care a citit mesajul preşedintelui Alin Tişe. Apostu nu şi-a mai continuat discursul, spunând doar "Vă mulţumesc", după care a părăsit scena amplasată în Piaţa Unirii. După aproape un minut de fluierături, fanii au schimbat registrul, huiduind echipa rivală din oraş, campioana CFR Cluj.

Fanii au fost calmaţi de un reprezentant al organizatorilor, care a început să intoneze la microfon imnul echipei de fotbal.

Deşi programul mai prevedea şi alte elemente, după prezentarea jucătorilor pe scenă, spectacolul s-a încheiat după doar câteva minute de la incidentul cu primarul Clujului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite