Primăria strânge cureaua: nu vrea concerte în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samantha Fox a fost anul trecut invitata specială în noaptea dintre ani
Samantha Fox a fost anul trecut invitata specială în noaptea dintre ani

Autorităţile vor să cheltuie bani publici în noaptea dintre ani doar pentru şampaniile care vor fi oferite clujenilor şi organizarea unui foc de artificii în centrul Clujului. Clujenii ar putea avea concerte de Revelion, la fel ca şi în anii anteriori, doar în cazul în care sponsorii vor face oferte Primăriei în acest sens.

Dacă anul trecut pe scena amenajată în Piaţa Avram Iancu au urcat Alexandra Ungureanu, Semnal M şi Samantha Fox, anul acesta clujenii ar putea să aibă parte în noaptea dintre ani doar de un pahar de şampanie şi un foc de artificii. Potrivit Oanei Buzatu, purtătorul de cuvânt la Primăriei Cluj-Napoca, autorităţile nu îşi doresc ca anul acesta să cheltuie bani în acest sens.

"Nu se doresc anul acesta concerte, din simplul motiv că nu dorim să cheltuim bani publici aiurea. Singura variantă în care am putea organiza asemenea activităţi în centru de Revelion este dacă vom avea propuneri din parte unor companii în acest sens", a declarat pentru Adevărul Oana Buzatu.

Ştefan Hruşcă şi Paula Seling cântă în centrul Clujului

Primăria va organiza în schimb Târgul de Crăciun, pe scena amplasată în Piaţa Unirii, unde clujenii vor putea asista în fiecare seară până pe 23 decembrie, la o serie de spectacole dedicate sărbătorii Naşterii Domnului. Primul invitat de marcă, Ducu Bertzi, va concerta pe 5 decembrie, de la ora 17.00, însă autorităţile au anunţat că printre cântăreţii care vor încânta audienţa în centrul Clujului vor fi şi Ştefan Hruşcă sau Paula Seling.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite