Primăria numără clujenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine într-o săptămână începe recensământul populaţiei Clujului. Peste 1.600 de persoane vor fi recenzori şi vor bate la uşile clujenilor. S-au înscris 3.514 de persoane, însă în momentul când au fost chemaţi la întâlnire au venit doar 1.600.

Clujenii trebuie să ştie că aceşti recenzori vor avea legitimaţii cu însemne speciale pe care vor trebui să le arate. Dacă clujenii le vor cere şi buletinele, ei vor trebui să le arate", spune primarul oraşului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Discuţia cu intervievaţii va dura în jur de 40 de minute, timp în care recenzorul le va pune întrebări legate de locuinţă, de persoanele care locuiesc acolo temporar. Toate aceste informaţii, pe care recenzorul le va scrie pe opt chestionare tipizate (vezi foto), vor fi rămâne confidenţiale, asigură responsabilii Primăriei Cluj-Napoca. „Ele vor fi folosite doar în scop statistic", adaugă primarul.

Programul de lucru al unui recenzor este de la ora 8.00 la ora 20.00. El are o „normă" de 10 de locuinţe pe zi. Cu ocazia recensământului, Clujul a fost împărţit în 21 de circumscripţii, 208 de secţii şi 1.500 de sectoare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite