Primăria închide circulaţia pe podurile Napoca, Horea şi Calvaria din cauza lucrărilor la linia de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări linia de tramvai
Lucrări linia de tramvai

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat marţi că va institui mai multe restricţii şi închideri de circulaţie, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în perioada 28 martie - 6 aprilie se va închide circulaţia auto pe Pod Napoca pentru efectuarea lucrărilor din intersecţia cu Splaiul Independenţei.

Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus- întors, se va putea desfăşura pe următoarele trasee: strada Mamaia - Dragalina - Horea şi/sau strada Garibaldi- Uzinei Electrice - aleea Stadion - G. Coşbuc - Card. Iuliu Hossu/ Calea Moţilor.

„În această perioadă se va deschide circulaţia în dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins între Piaţa Horea, Cloşca şi Crişan şi strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de înălţime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia din cauza barierei limitatoare de înălţime", a declarat Oana Buzatu, purtător de cuvânt la Primăria Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 27 martie - 12 aprilie se va închide circulaţia de la Podul Calvaria, pe direcţia bretea de coborâre de pe Calea Floreşti - strada Primăverii - bretea de urcare spre Calea Manaştur şi spre centru. Traseul pe care se va devia circulaţia este pe strada Primăverii, cu întoarcere pe la Nod Omega, la intersectia cu strada Izlazului.

Circulaţia auto va fi restricţionată şi pe liniile de tramvai pe podul Horea timp de o lună, în perioada 28 martie - 27 aprilie.

Şi circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între Pod Napoca şi Opera Maghiară va suferi modificări. În perioada 28 martie - 24 aprilie se va închide circulaţia auto pe Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus - întors, se va putea desfăşura pe următorul traseu: Pod Napoca - Splaiul Independenţei - G.Coşbuc -Card. Iuliu Hossu/ Calea Moţilor.

Lucrările la liniile de tramvai vor închide circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între strada G. Coşbuc şi Pod Garibaldi în perioada 6 aprilie - 30 mai. În perioada lucrărilor se va interzice accesul autovehiculelor şi pe strada G.Coşbuc, pe tronsonul cuprins între aleea Stadion şi Splaiul Independenţei, cu exceptia celor care participă la efectuarea lucrărilor la linia de tramvai şi la amenajarea Parcului Central.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite